PARTENERI

LIVRAM CALITATE IN CELE MAI BUNE
CONDITII DE PE PIATA

Munca in echipa este unul dintre pilonii companiei noastre. Ne alegem partenerii
pentru a impartasi impreuna respectul pentru calitate si promisiunea de a livra bucurie pentru fiecare client.

VEZI TOTI PARTENERII >
ZIMBO

Zimbo este unul din putinii producatori care va poate oferi o varietate foarte mare de produse din carne, de la salam, jamboane crud-uscate si parizer, la sunci delicate si carnati de gratar suculenti. In plus gasiti si o gama bogata de snack-uri din carne.
Fondata in 1953 de Max Zimmermann din Bochum (de unde si numele Zim Bo), compania a continuat sa creasca constant, sa se extinda si in afara Germaniei prin construirea unor fabrici in Polonia si Ungaria, dar si prin distributia produselor in mai multe tari europene: Romania, Cehia, Belgia, Danemarca sau Olanda.

Din Octombrie 2008, grupul elvetian Bell AG a devenit actionar majoritar al Zimbo. Bell Food Group este unul din liderii europeni in procesarea carnii si in productia de produsele convenience. In gama gasiti produse din carne de porc, pasare, fructe de mare, mezeluri, produse convenince si salate proaspete. Alaturi de celelalte branduri: Bell, Hilcona, Eisberg, Abraham, Cher-Mignon, Hoppe, Hubers, Mossieur Polette, Sanchez Alcaraz, Gastro-Star si Geiser, grupul acopera o diversitate mare din nevoile clientilor.

UGATTI

Brandul Ugatti a fost creat din pasiune pentru desert si din nevoia consumatorilor pentru calitate si prospetime. Special concepute pentru restaurante si cafenele, deserturile Ugatti ofera solutii diversificate. Confectionate artizanal, cu materii prime de inalta calitate si congelate apoi cu o tehnologie de congelare rapida, deserturile Ugatti au o viata prelungita.

Deserturile Ugatti solutioneaza cu usurinta aspectele problematice pentru segmentul Horeca, acesta fiind si segmentul caruia ne adresam in preponderenta. Venind cu experienta in acest domeniu, va aducem in intampinare o gama variata de deserturi cu care se poate lucra usor, fara pierderi.